ПОРТАЛ
7 серпня 2014, 18:42

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Кіровоградські дорожники відмовляються від газу

Спецпроект «Досвід регіонів»

Службою автомобільних доріг у Кіровоградській області вже розроблено та затверджено План заходів зі зменшення обсягів споживання природного газу, а також План дії на випадок тимчасового відключення газопостачання.

Кіровоградські дорожники відмовляються від газу

На Кіровоградщині Службою автомобільних доріг, облавтодором та його підрядними організаціями вже проведено аудит потреби в енергоносіях при споживанні природнього газу та електроенергії, повідомляє fakel.kr.ua.

Слід зазначити, що в дорожньому господарстві Кіровоградської області переважна більшість асфальтобетонних заводів та адміністративних будівель опалюються вугіллям та дровами, тож кардинальних змін у енергоспоживанні галузі не буде. Ті ж організації, що протягом останніх років перейшли на газове опалення, розробляють план переходу на альтернативні види палива – щепу, пелети, мазут і вугілля з дровами, а дехто вже навіть розпочав проводити заміну існуючого обладнання.

Орієнтовно, витрати на перехід до альтернативних видів палива складуть близько 600 тисяч гривень. В результаті планують досягти 30%-ї економії блакитного палива, що становить 34,6 тисяч куб.м.