ПОРТАЛ
6 листопада 2014, 08:14

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На Харківщині з’явиться новий індустріальний парк

Спецпроект «Досвід регіонів»

Харківський тракторний завод створить індустріальний парк площею 30 гектарів. Реалізація цього проекту дозволить створювати нові корпуси під складську логістику та нові виробництва. Також привабливість зазначеного проекту полягає в пільговому оподаткуванні по оплаті за імпортне обладнання та комплектуючі.

На Харківщині з’явиться новий індустріальний парк

Керівництвом ВАТ «ХТЗ» розглядається питання про створення індустріального парку на території заводу, повідомила прес-служба Харківської ОДА. Опрацьовується концепція і технічне обґрунтування, прораховується економічний ефект від створення такої зони.

За словами представників заводу, мінімальна площа індустріального парку має становити 25 га. ХТЗ має можливість відвести під парк близько 30 га в Харківському районі області.

«У разі реалізації цього проекту, передбачається залучення до співпраці девелоперів, які створюватимуть нові корпуси під складську логістику, нові виробництва та інше. Привабливість зазначеного проекту полягає в пільговому оподаткуванні по оплаті за імпортне обладнання та комплектуючі», — наголошується у повідомленні.