ПОРТАЛ
3 грудня 2014, 18:36

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

ЄБРР відкрив регіональний офіс у Львові

Спецпроект «Досвід регіонів»

2 грудня у Львові відкрили представництво ЄБРР. Воно стане єдиним регіональним операційним офісом Банку в Україні.

ЄБРР відкрив регіональний офіс у Львові

Як зазначає старший радник із зовнішніх зв'язків ЄБРР Антон Усов, на початковому етапі офіс займатиметься лише реалізацією Програми підтримки розвитку малого та середнього бізнесу на всьому Західному регіоні Україні, проте очікується, що поступово він візьме на себе більші повноваження і буде функціонувати як повноцінний офіс ЄБРР, - інформують у прес-службі Львівської мерії.

«Офіс служитиме точкою контакту та провідником для допомоги, що надається Європейським Союзом сектору малого та середнього бізнесу в контексті Угоди про зону вільної торгівлі між Україною та ЄС.

Львів — одне з найбільш активних та успішних міст в плані муніципальних проектів. Наразі ми маємо тут вже чотири діючих проекти і плануємо започаткувати ще більше в майбутньому, - зазначив директор ЄБРР в Україні Шевкі Аджунер.

Після відкриття керівництво ЄБРР та Львівської міськради підписали договір реструктуризації кредитів Банку для реалізації проектів модернізації транспортної інфраструктури міста з ЛКП «Львівелектротранс» та «Львівавтодор».

Довідково:

ЄБРР є найбільшим фінансовим інвестором в Україні, що вкладає близько 1 млрд євро в економіку держави щороку. Станом на кінець жовтня 2014 року ЄБРР підписав 337 проектів в Україні, на загальну суму 9,8 млрд. євро.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук