ПОРТАЛ
15 грудня 2014, 18:29

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Потужний елеватор відкривають на Івано-Франківщині

Спецпроект «Досвід регіонів»

Найбільший в Україні агрохолдинг Ukrlandfarming PLC завершує будівництво першої черги комбікормового-елеваторного комплексу в смт. Рогатин Івано-Франківської області.

Потужний елеватор відкривають на Івано-Франківщині

Підприємство буде включати в себе елеватор з одночасним обсягом зберігання 104,4 тис тонн кукурудзи і комбікормовий завод продуктивністю 10 тонн на годину, повідомляє сайт «Птицефабрики Украины». Елеваторну частину підприємства з виробництва комбікормів планується ввести в експлуатацію до кінця 2014 року, комбікормовий завод - в 2015 році.

Інфраструктура об'єкта складається з чотирьох силосів фірми AGI об'ємом 15817 м3 кожен і двох силосів об'ємом 20960 м3. Відділення сушки зернових з сушарки фірми Brock 5000 має продуктивність 125 тонн на годину. У складі об'єкта також робоча вежа з норіями фірми AGI, приймальне відділення для автотранспорту потужністю 500 тонн на годину; відділення відвантаження зернових на залізничний транспорт потужністю 250 тонн на годину. Також комплекс має адміністративно-побутовий корпус, парову котельню, лабораторії, очисні споруди та інші технологічні будівлі. Виробничий корпус комбікормового заводу буде оснащено обладнанням фірми Buhler продуктивністю 10 тонн на годину.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук