ПОРТАЛ
29 грудня 2014, 18:58

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Проект «Цікава Житомирщина» презентували на Поліссі

Спецпроект «Досвід регіонів»

Презентація проекту «Цікава Житомирщина» відбулася в обласному центрі. Мета проекту - покращення інвестиційно-туристичної привабливості Житомирської області, а також сприяння патріотичному вихованню громадян.

Проект «Цікава Житомирщина» презентували на Поліссі

Під час заходу була представлена нова книга Георгія Мокрицького «Цікава Житомирщина: Ілюстрована туристична енциклопедія. Том ІІ», повідомляє «Рупор Житомира». Тут розповідається про 1280 об’єктів культурної спадщини і туризму у Лугинському, Любарському, Малинському, Народицькому, Новоград-Волинському та Овруцькому районах. Перший том побачив світ у 2011-2012 роках. У книжці зібрано інформацію про 1021 об’єкт культуриної спадщини і туризму у таких районах: Андрушівському, Баранівському, Бердичівському, Брусилівському, Володарсько-Волинському, Ємільчинському, Коростенському, Коростишівському.

«Цікава Житомирщина» - це видання просвітницьке, популярне, довідкове. Цей проект є результатом великої дослідницької роботи. Причому не тільки в архівах і бібліотеках, а перш за все – вивчення усіх визначних, цікавих об’єктів на місцях, їх фотографування, запис інформації з вуст місцевих жителів.

Також у рамках заходу відбулася демонстрація фільму та фотовиставка «Цікава Житомирщина».