ПОРТАЛ
20 січня 2015, 18:52

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Миргородці через інтернет відстежують вирішення наболілих проблем міста

Спецпроект «Досвід регіонів»

В рамках проекту «Відкрите місто» жителі Миргорода на Полтавщині через інтерактивну платформу повідомляють владу про наболіле і відслідковують вирішення цих проблем.

Миргородці через інтернет відстежують вирішення наболілих проблем міста

Інструментарій платформи дозволяє описати проблему, відмітити її на карті та сформувати електронне повідомлення, інформує «Новини Полтавщини». Віртуальний майданчик передбачає можливість перевірити, в якому статусі знаходиться запит: прийнятий до розгляду, вирішений чи не вирішений (з позначенням причини).

Із липня 2014 року активними користувачами платформи стали 72 дописувачі. За період дії проекту вдалося вирішити 35 проблем, ще близько десяти перенесені на наступний рік. Їх не вдалося вирішити через брак фінансування. Найчастіше мешканці у своїх повідомленнях порушують питання, пов’язані зі станом доріг, обслуговуванням прибудинкових територій, ремонтом освітлення вулиць, під’їздів, ремонтом дитячих майданчиків і вивозом сміття.

Проект “Відкрите місто” діє у Миргороді з липня 2014 року за підтримки благодійної організації Фонд «Східна Європа» діє. Його мета – зробити місто кращим. На сьогодні така програма працює у 15-ти містах України.