ПОРТАЛ
23 січня 2015, 18:52

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Кіровоградська ТЕЦ переходить на буре вугілля

Спецпроект «Досвід регіонів»

ТОВ «Інтехпроект» запропонував можливість переведення Кіровоградської ТЕЦ на спалювання бурого вугілля.

Кіровоградська ТЕЦ переходить на буре вугілля

В процесі переговорів сторони дійшли висновку, що через постійне зростання цін на теплову енергію для населення та бюджетних установ, першочерговим завданням теплопостачальників є забезпечення споживачів більш доступним опаленням, пише akulamedia.com.

Враховуючи наявний ресурс напрацювання обладнання КП «Теплоенергетика», як нормативного, з метою сталого забезпечення населення та установ міста теплом, підприємство вбачає одним з варіантів переходу на альтернативне паливо будівництво нового енергоблоку чи дубль-блоку, який буде працювати на Олександрійському бурому вугіллі.

Будівництво енергоблоку має бути проведене на території ТЕЦ, на базі новітнього та екологічно безпечного обладнання. Щоб реалізувати проект з переходу на вугілля, представники КП «Теплоенергетик» та ТОВ «Інтехпроект» створили робочу групу, яка вже розробляє план заходів з втілення проекту. Одразу після детального вивчення існуючої ситуації сторони сформують пакет пропозицій щодо реалізації проекту переходу на буре вугілля та направлять його на розгляд Кіровоградській міській раді та Кіровоградській облдержадміністрації.