ПОРТАЛ
18 лютого 2015, 18:57

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У Києві створять новий туристичний центр

Спецпроект «Досвід регіонів»

Центр Києва хочуть зробити зручним для гостей міста. У центрі Києва планують створити нову туристичну зону.

У Києві створять новий туристичний центр

Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook написав голова Громадського об'єднання «Столичні ініціативи» Ігор Добруцький. «За останні два роки під час трагічних подій в Україні і в Києві зокрема вулиця Хрещатик зазнала значних руйнувань. Сьогодні ми по праву називаємо центр столиці Територією гідності. І разом з тим, не можемо обійти той факт, що Київ як європейська столиця настійно вимагає створення нового культурно-туристичного центру», - написав він.

Уздовж території від Софійського собору до Михайлівського пропонують зробити культурно-туристичний центр Києва. А вся ця ділянка - пішохідною. «І найголовніше - замість величезної парковки і будівлі МВС Києва на вул. Володимирській, 15, має з'явитися культурно-туристичний центр, який буде представляти кращі художні зразки історії та культури України на базі Музею історії Києва та музеїв усіх областей України.

Крім того, даний об'єкт повинен включати основний туристичний центр міста з розширеним комплексом послуг (організація всіх туристичних маршрутів, продаж квитків, сувенірів)», - сказав ініціатор проекту. Раніше повідомлялося, що вже подано сотні проектів з облаштування Майдану Незалежності.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук