ПОРТАЛ
8 січня 2013, 15:29

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Банк "КИЇВ" продовжив строк дії Тарифних пакетів "Знову разом" та "Готівковий"

Банк "КИЇВ" продовжив строк дії Тарифних пакетів "Знову разом" та "Готівковий"

З 01.01.2013 р. по 31.12.2013 р. продовжено строк дії Тарифних пакетів РКО "Знову разом" та "Готівковий" для юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

«Тарифний пакет «Знову разом», що охоплює основний перелік послуг РКО. Абонентська плата за цим тарифним планом складає лише 30 грн. на місяць.

Пропозиція стосується клієнтів юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, що мають відкриті рахунки в Банку, але протягом останніх 12 місяців до дати активації рахунку не здійснювали операцій за дебетом рахунку, та тих, хто закрив рахунки в період з 1 листопада 2008 року до 31 липня 2011 року включно у зв'язку з переходом на обслуговування в інший банк.

Вартість Тарифного пакету «Готівковий» – 100 грн. (абонентська плата за місяць).

Пропозиція стосується клієнтів юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців. Основна особливість Тарифного пакету «Готівковий» – пільгові тарифи на операції з видачі готівкових коштів.

Детальніше вам розкажуть консультанти відділення «Банк Київ» за телефоном (0472) 45-63-21. Адреса банку: м. Черкаси, бул. Шевченко, 389, (0472) 36-17-16.

За матеріалами:  www.bank.kiev.ua

національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук