ПОРТАЛ
9 січня 2013, 16:27

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

26,5% річних дозволяє отримати новий вклад «Відсотки гріють»

26,5% річних дозволяє отримати новий вклад «Відсотки гріють»

Банк «Русский Стандарт» пропонує нову депозитну акцію «Відсотки гріють», завдяки якій можна розмістити свої гроші під 26,5% річних у гривні на депозит у надійному банку.

Високий дохід на свої внески можна зафіксувати строком до одного року – ставка по депозитному вкладу постійна на весь період дії депозитного договору. При розміщенні вкладу строком від 181 до 365 днів ставка становить 26% річних, строком від 90 до 180 днів – 25% річних. Депозитну ставку можна збільшити ще на 0,5% річних, якщо відкривати вклад через систему «Інтернет-Банк» або скористатися програмою лояльності, за умовами якої право на підвищену відсоткову ставку за вкладом мають пенсіонери, держателі кредитних карток Банку «Русский Стандарт» класу Visa Classic / Master Card Standard або вище, а також ті, хто повторно перерозміщує свій вклад, у тому числі й з іншого банку.

Клієнт може сам визначити кількість днів розміщення своїх грошей на депозиті «Відсотки гріють» в межах від трьох місяців до одного року. Це особливо зручно, якщо вкладник знає конкретну дату, коли йому знадобляться гроші для визначених витрат або бажає, щоб строк закінчення депозиту припав перед вихідними або початком відпустки. Мінімальна сума для відкриття акційного вкладу наразі становить лише 500 грн. Відсотки сплачуються щомісячно на рахунок платіжної картки або поточний рахунок на вибір клієнта.

Детальніше вам розкажуть консультанти Банку «Русский Стандарт» за телефоном (0472) 32-00-29. Адреса банку: м. Черкаси, бул. Шевченка, 170