ПОРТАЛ
29 липня 2012, 15:43

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

5 програм лізингу

5 програм лізингу

Фінансовий лізинг — вигідний інструмент фінансування, доступний Вам у кожному фінансовому центрі VAB. В лізинг Ви можете придбати у нас для свого зростаючого бізнесу автотранспорт, обладнання, спецтехніку. Прозорість і простота лізингових схем, відсутність непередбачуваних витрат і прихованих комісій приємно здивують Вас можливістю підвищити оперативність і ефективність вирішення Ваших поточних задач завдань.

При фінансовому лізингу Ви платите тільки перший авансовий платіж і платежі, які вказані в контракті. Це дозволяє Вам максимально точно розрахувати всі витрати і доцільність запланованих покупок.

Крім того, отримуючи об'єкт у фінансовий лізинг, Ви збільшуєте відповідну групу основних фондів. При цьому амортизація, що нараховується, зменшує податок на прибуток.

Якщо Ви купуєте в лізинг транспорт, Ви отримаєте ще й цілий комплекс додаткових послуг: ТО, реєстрація автомобіля зі сплатою всіх податків і зборів, вигідні умови АВТОКАСКО, страхування цивільної відповідальності та багато іншого.

Ми пропонуємо Вам 5 програм лізингу:

- Швидкий лізинг

- Легкий старт

- Лізинг СТАНДАРТ

- Індивидуальный лізинг

- Economy Leasing

- Лізинг-АГРО

Детальніше вам розкажуть консультанти VAB Банку за телефоном 0(472) 54-60-64. Адреса банку: м. Черкаси, вул. Хрещатик, 205.

За матеріалами:  www.vab.ua