ПОРТАЛ
6 вересня 2013, 14:00

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Виробництво замороженого персика апробували на «Фрау Марта»

Дослідну промислову партію персика швидкої заморозки виробили на ПрАТ «Фрау Марта», повідомив порталу «Діловий регіон» головний технолог і начальник виробництва Георгій Дерменжи. Невеликі обсяги дають змогу знаходити оптимальні технологічні рішення для виробництва.

За словами Георгія Дерменжи, в переробці персика є свої тонкощі, які необхідно відпрацювати і враховувати в подальшому: «Як знімати шкірочку, як видаляти кісточку – треба знати ці нюанси».

Підприємство піддає шоковому заморожуванню персик без шкірочки і кісточки, але нарізаний кубиками.

«Цей продукт дуже перспективний в молочному напрямку. Йогурти, морозиво, торти, пироги – все виготовляється з замороженими фруктами», – розповідає головний технолог.

Сировину підприємство закуповувало в промислових садах, де гарантована висока якість.

Надалі підприємство налаштоване посилено працювати над удосконаленням технологій і зараз активно веде пошук ринків збуту продукції. «Ми налаштовані саме на українського споживача, оскільки ринок заморожених фруктів тут не настільки насичений, як у Європі», – говорить комерційний директор «Фрау Марта» Олександр Гольдін.

Це не перший досвід переробки фруктів на підприємстві. Цього року «Фрау Марта» заготовила близько 100 тонн заморожених ягід. Таким чином, підприємство продовжує розвивати напрямок виробництва заморожених фруктів.