ПОРТАЛ
19 червня 2014, 13:19

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаські міндоходівці підписали меморандуми з бізнес-активом

Черкаські міндоходівці поглиблюють співпрацю з бізнесом. Відповідні наміри сьогодні було закріплено підписаннями меморандумів з представниками організацій, які представляють інтереси підприємців, промисловців та аграріїв регіону.

За словами в.о. начальника Головного управління Міндоходів у Черкаській області Володимира Коломійця, податкова готова йти назустріч підприємцям у вирішенні спірних та проблемних питань. І одним з пунктів меморандуму є саме створення спільних комісій з розгляду суперечливих питань, які виникають при контрольно-перевіряльній роботі податкових органів. – Ми відкриті до співпраці з бізнесом і готові йти йому назустріч, - підкреслив посадовець.

Серед підписантів меморандуму голова тервідділення ВГО «Асоціація платників податків України» в Черкаській області Лора Рубченко, голова Черкаського обласного осередку Всеукраїнської громадської організації малого та середнього бізнесу «Фортеця», голова Черкаської міської профспілкової організації Черкаської обласної профспілки «Солідарність» Ольга Ракова та член Асоціації захисту сільгосптоваровиробників та розвитку сільських територій Черкащини Ірина Морозова.

Аналогічний меморандум згодом також підпишуть з президентом Черкаського обласного союзу промисловців і підприємців, головою Черкаського обласного об’єднання організацій роботодавців Борисом Райковим.