ПОРТАЛ
31 липня 2014, 11:04

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На Черкащині оголосили високий та надзвичайний клас пожежної небезпеки

За інформацією Черкаського обласного центру з гідрометеорології на Черкащині встановилася суха, спекотна погода, з денною температурою повітря 30 0С та вище. З 31 липня в лісах Черкащини оголошено 4-ий (високий) та 5-ий (надзвичайний) клас пожежної небезпеки. Причиною цьому є підвищений температурний фон без опадів.

<b>На Черкащині оголосили високий та надзвичайний клас пожежної небезпеки</b>

З огляду на вищезазначене, лісівники звертаються до мешканців області з проханням відмовитися від відвідування лісів і лісопаркових зон. Відсьогодні вступає в силу заборона відвідування громадянами лісів та в’їзду до зелених масивів транспортних засобів. Заборона діє для всіх, окрім працівників державної лісової охорони, - інформують у прес-службі Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Лісівники нагадують, що порушення вимог пожежної безпеки в лісах тягне за собою адміністративну або кримінальну відповідальність та відшкодування винуватцями завданих збитків.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук