ПОРТАЛ
4 серпня 2014, 12:36

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На Черкащині визначили найкращого вальника лісу

Цьогорічні сімнадцяті обласні змагання вальників лісу відбулися на Черкащині.

<b>На Черкащині визначили найкращого вальника лісу</b>

Цього року переможцем став лісоруб Юрій Хлівіцький з Чигиринського лісгоспу, який і представлятиме Черкащину на Всеукраїнському конкурсі вальників лісу. Друге місце посів Євгеній Вихрист (Кам`янський лісгосп), третє – В`ячеслав Яценко (Канівський лісгосп), - інформують у Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Призерам вручили медалі та дипломи, а також фінансові нагороди від обласної організації Товариства лісівників України – три, дві та одну тисячі гривень відповідно.

Проявити свою професійну майстерність, вміння й навички мали можливість 10 команд – по одній із кожного лісгоспу.

Суддівська команда визначала переможців за результатами 5-ти вправ згідно з міжнародними правилами: валка дерева, заміна ланцюга на бензомоторній пилці, розкряжування комбінованим різом, точне розкряжування та обрізання сучків. До уваги бралася не лише швидкість, точність і професійні навики конкурсантів, але й чи не найважливіший параметр – дотримання правил безпеки під час виконання конкурсних завдань.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук