ПОРТАЛ
6 грудня 2014, 11:36

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Напередодні новорічних свят на Черкащині посилюють нагляд за хвойними насадженнями

Аби уберегти лісові насадження від незаконних рубок, напередодні новорічних свят в області буде посилено нагляд за лісовими масивами та їх охорону. Про це йдеться у відповідному розпорядженні Черкаської облдержадміністрації про організацію роботи щодо охорони хвойних насаджень області у передноворічний період 2015 року.

Напередодні новорічних свят на Черкащині посилюють нагляд за хвойними насадженнями

До 15 грудня поточного року у спеціально визначених місцях буде утворено торговельні пункти з реалізації хвойних дерев, зокрема, біля контор лісництв, розсадників, уздовж автошляхів, на ринках населених пунктів області.

Заготівля хвойних дерев проводитиметься лише на спеціально створених для цієї мети плантаціях, а також за рахунок дерев, що підлягають вирубці для формування і оздоровлення лісів.

Для виявлення фактів незаконного вирубування хвойних дерев у лісових масивах області проводитимуться спеціальні рейди. Також здійснюватимуться перевірки транспортних засобів щодо законності перевезення ними хвойних дерев.

У разі виявлення порушень норм природоохоронного та лісового законодавства, винних осіб буде притягнуто до відповідальності.