ПОРТАЛ
25 грудня 2014, 11:00

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Чигиринські ліси патрулюють напередодні новорічних свят

Цілодобове патрулювання лісових насаджень запровадили в Чигиринському лісгоспі. Розпочали традиційно ще за місяць до новорічних свят, щоб запобігти вирубуванню хвойних дерев, які можуть бути реалізовані як новорічні ялинки.

Чигиринські ліси патрулюють напередодні новорічних свят

Лісівники проводять рейди спільно з представниками місцевої влади та правоохоронних органів в рамках розробленого плану невідкладних заходів з попередження та припинення самовільних рубок хвойних дерев напередодні новорічних святінформують у прес-службі обласного управління лісового та мисливського господарства.

«Дуже важливо об’єднати зусилля лісівників, правоохоронних органів, місцевого самоврядування та громади задля збереження нашого спільного багатства - зеленого лісу», – говорить директор ДП «Чигиринське лісове господарство» Роман Фендюр.

Новорічні ялинки вирощуються на спеціальних плантаціях. Придбати символ нового року можна в будь-якому лісництві Чигиринського лісгоспу. За телефоном (04730) 2 57 46 розкажуть, куди зручніше звернутися, щоб купити зелену красуню.

Цього року чигиринські лісівники пропонують також живі ялинки в горщиках. Вони стануть не лише окрасою свята, але й сприятимуть збереженню навколишнього середовища. Реалізація новорічних ялинок зараз у розпалі. Чигиринські лісівники продали уже більше півтисячі зелених красунь.