ПОРТАЛ
6 січня 2015, 10:21

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаські та смілянські лісівники лідирують у зарплатному рейтингу

Державними лісогосподарськими підприємствами забезпечено виконання всіх основних виробничих показників. Підприємства спрацювали прибутково. Такими, за словами начальника Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександра Дзюбенка, є попередні підсумки 2014 року.

Черкаські та смілянські лісівники лідирують у зарплатному рейтингу

Стабільний фінансовий стан лісових господарств дозволив своєчасно та в повному об’ємі сплачувати податки та обов’язкові платежі до бюджетів всіх рівнів.

Протягом року динамічними темпами зростала заробітна плата працівників. Нині середня заробітна плата по підприємствам, підпорядкованим управлінню, складає 4200 грн., що перевищує як загальногалузевий, так і обласний показники.

Лідерами за рівнем середньомісячної зарплати є Черкаський, Смілянський та Уманський лісгоспи, які увійшли в двадцятку згідно рейтингу найвищих заробітних плат по підприємствам Державного агентства лісових ресурсів України, - інформують у Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук