ПОРТАЛ
11 лютого 2015, 16:24

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаський лісгосп на третину збільшив реалізацію продукції

ДП «Черкаське лісове господарство» реалізувало продукції у 2014 році на 55,9 млн. грн. Це на 33% більше, ніж за результатами 2013 року. «Завдяки зростанню реалізації ми збільшили виплати до бюджету. Третину зароблених коштів підприємство віддало у вигляді податків та відрахувань до Пенсійного фонду», – розповів директор Черкаського лісгоспу Андрій Пустовіт.

<div class="dr_in_to_news"></div> Черкаський лісгосп на третину збільшив реалізацію продукції

Як повідомила головний бухгалтер Надія Походенко, до бюджету сплачено 9,4 млн. грн., а до Пенсійного фонду – 8,5 млн. грн.

Утримати позитивну динаміку реалізації Черкаському лісгоспу вдалося завдяки налагодженому експорту. Майже половину виробленої деревини продають за кордон. «На внутрішньому ринку зараз спостерігається спад, попит продукцію значно знизився» – відзначила Надія Походенко.

Завдяки зростанню прибутків підприємство отримало ресурс для підвищення середньої заробітної плати. За підсумками 2014 року вона становила 5 579 грн. Це на 32% більше, ніж у 2013 році (4 207). За рівнем середньої зарплати Черкаський лісгосп посів 4 місце в Україні і 1 в області.

«Таке прибуткове підприємство як наше треба підтримувати, створювати нові робочі місця, щоб ішли відрахування до бюджету», – вважає Надія Походенко.