ПОРТАЛ
10 червня 2014, 13:33

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Медичних приватників міста змусили прибрати з реклами слово «клініка»

Медичних приватників міста змусили прибрати з реклами слово «клініка»

Черкаським обласним територіальним відділенням Антимонопольного комітету України проведено дослідження ринку надання медичних послуг, які надавались суб’єктами господарювання міста.

Як показало дослідження, ТОВ «Калібра», ФОП Токаренко М.О., ФОП Мамайсура С.М., ФОП Соколова Л.Г., ФОП Ахрамчук В.В. здійснюють господарську діяльність з медичної практики на підставі ліцензій за спеціальностями, визначеними відповідною номенклатурою. При наданні медичних послуг зазначені суб’єкти господарювання у рекламі на своїх офіційних сайтах вживали слово «клініка», що не відповідає визначенню згідно з Положенням про клінічний лікувально-профілактичний заклад охорони здоров’я.

Оскільки такі дії мають ознаки вчинення порушення, що кваліфікується як поширення інформації, що вводить в оману, адміністративна колегія тервідділення надала рекомендації, на виконання яких суб’єкти господарювання мають внести відповідні зміни до реклами, - інформуютьу прес-службі тервідділення АМКУ.

Про результати розгляду рекомендацій ТОВ «Калібра», ФОП Токаренко М.О., ФОП Мамайсура С.М., ФОП Соколова Л.Г., ФОП Ахрамчук В.В. мають повідомити відділення.