ПОРТАЛ
19 червня 2014, 10:18

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У Черкаській обласній дитячій лікарні запровадять телемедицину

У Черкаській обласній дитячій лікарні запровадять телемедицину

Національний оператор зв'язку «Датагруп» спільно з БФ «Відкриті серця України» продовжує реалізацію проекту «Національна телемедична мережа» в Україні.

За підсумками першого кварталу 2014 «Датагруп» виконала будівництво оптоволоконних каналів зв'язку в дитячих медичних установах 9 міст України. До кінця 2014 року планується підключення Черкаської обласної дитячої лікарні, - повідомляють у прес-службі компанії.

Надалі компанія буде продовжувати обслуговувати канали зв'язку, надаючи лікарням доступ до мережі Інтернет з подальшою їх підтримкою, - пише proit.com.ua.

«За минулий рік було завершено цілий комплекс робіт, які дозволяють отримувати профільні консультації в спеціалізованих дитячих медичних установах в режимі реального часу» , - повідомляють в «Датагруп».

Проект запущений за допомогою комп'ютерних і телекомунікаційних технологій для можливості дистанційного обміну інформацією між фахівцями, а також з метою підвищення якості діагностики та лікування пацієнтів. - До 40% економії коштів в системі охорони здоров'я - результат своєчасного вирішення проблем діагностики шляхом впровадження сучасних технологій, - відзначають експерти.

Таким чином консультації висококваліфікованих фахівців будуть доступні пацієнтам незалежно від територіальних чи соціальних умов.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук