ПОРТАЛ
12 серпня 2011, 10:03

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

«Шолом-Умань» забезпечуватиме організацію та прийом паломників-хасидів

«Шолом-Умань» забезпечуватиме організацію та прийом  паломників-хасидів

Цьогоріч для організованого прийому паломників створено товариство «Шолом-Умань», завданням якого є розселення гостей, своєчасне та повне перерахування туристичного збору, податку з доходів фізичних осіб до міського бюджету та укладання договорів на вивіз твердих побутових відходів.

Товариством проводиться інформаційна робота з місцевим населенням, здійснюється набір кваліфікованого персоналу зі знанням івриту та англійської мови. Планується проведення реєстрації приїжджих. Крім того, товариство узгодило з органами місцевого самоврядування місце розташування пунктів прийому паломників. На кожному такому пункті укладатимуться угоди з паломниками згідно зі створеною базою даних та заявками, організовано здійснюватиметься їх розселення. Проводиться робота щодо сплати податків всіх рівнів та оплати комунальних послуг з приватними особами, які мають намір приймати організовані групи в приміщеннях, що вміщують від 100 до 2000 осіб.

Міською владою Умані вже створено постійний пункт міліції у місці найбільшого скупчення людей, остаточно вирішено питання про організацію пунктів харчування. Тривають роботи з налагодження відеоспостереження в місцях перебування паломників. 30 серпня планується провести командні навчання з залученням органів правопорядку та охорони здоров’я, які мають на меті з’ясування стану готовності відповідних служб Умані до прийому хасидів.

Фото: www.ura-inform

За матеріалами:  www.oda.ck.ua