ПОРТАЛ
23 серпня 2011, 12:17

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

weekend
Резиденція Б.Хмельницького у Чигирині стала фіналістом акції "7 чудес України: замки, фортеці, палаци"

<div class="wekend_msg">weekend</div>Резиденція Б.Хмельницького у Чигирині стала фіналістом акції "7 чудес України: замки, фортеці, палаци"

Визначено 21 фіналістів акції "7 чудес України: замки, фортеці, палаци" серед переможців у номінації "Фортеці" резиденція Богдана Хмельницького у Чигирині.

22 серпня зЗаступник Голови Верховної Ради України Микола Томенко, як голова Оргкомітету акції "7 чудес України", взяв участь у церемонії оголошення та нагородження фіналістів акції "7 чудес України: замки, фортеці, палаци", яка проходила в Києві.

За результатами регіональних презентацій та опитування 100 експертів у галузі туризму, архітектури, історії і культури було визначено 21-ого фіналіста акції. До їх числа увійшло 7 кращих замків, 7 фортець і 7 палаців. Під час урочистого вручення заслужених нагород Микола Томенко привітав директорів цих історико-культурних об’єктів, побажав успіху у подальшій боротьбі за звання кращих та вручив їм пам’ятні дипломи фіналістів акції.

Серед номінантів акції були і інші визначні об'єкти Черкащини: Корсунь-Шевченківський палац-музей,Палац Даховських (с. Леськове, Монастирищенський р-н) та Палац Шувалових (м. Тальне), але вони не потрапили у фінал.

Сімку переможців визначать 1 грудня 2011 за допомогою інтернет-голосування, а також експертного опитування (50/50).

За матеріалами:  www.pres-centr.ck.ua