ПОРТАЛ
28 серпня 2014, 13:32

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Статус фізособи – підприємця підтверджує витяг з Єдиного держреєстру

Документ, що підтверджує статус фізичної особи – підприємця як суб’єкта підприємницької діяльності, може слугувати витяг з ЄДР, в якому зазначаються основні види діяльності. Про це нагадав заступник начальника ДПІ у м. Черкасах Олег Коваль.

Статус фізособи – підприємця підтверджує витяг з Єдиного держреєстру

Витяг – це документ, що сформований програмними засобами введення ЄДР за відповідними критеріями пошуку та містить відомості, які є актуальними на дату формування витягу або на дату та час, визначену запитувачем у запиті, або інформацію про відсутність таких відомостей у цьому реєстрі.

Відомості, що містяться в ЄДР є відкритими та загальнодоступними, за винятком реєстраційних номерів облікових карток платників податків, відомостей про відкриття та закриття рахунків, накладення та зняття арештів на рахунки та майно.

Цей документ, а точніше його копію, фізичні особи – підприємці або самозайняті особи надають особам, які нараховують (виплачують) доходи від здійснення ними підприємницької діяльності, з метою не утримання податку на доходи, - зазначають у ДПІ у м. Черкасах.