ПОРТАЛ
23 вересня 2014, 12:41

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Затверджено новий перелік медичних виробів, які оподатковуються за 7%-ою ставкою ПДВ

Постановою КМУ від 3 вересня 2014р. №410 затверджено Перелік медичних виробів, операції з постачання на митній території України та ввезення на митну територію України яких підлягають обкладенню податком на додану вартість за ставкою 7 відсотків.

Зазначена Постанова набрала чинності з дня її опублікування в газеті «Урядовий кур'єр» - 10 вересня 2014 року, нагадують у ДПІ у м. Черкасах.

Затверджено новий перелік медичних виробів, які оподатковуються за 7%-ою ставкою ПДВ

Новий Перелік медичних виробів прийшов на заміну попередньому, затвердженому Постановою КМУ від 01.07.2014р. №216. Зокрема, за ставкою 7% обкладається податком на додану вартість ввезення в Україну:

- вати, марлі, бинтів, перев'язувальних виробів і санітарних сумок, наборів для надання першої допомоги;

- зубних цементів та цементів для реконструкції кісток;

- окремих виробів для догляду за хворими;

- автомобілів спецпризначення для використання медичними установами як пересувними медичними, стоматологічними або радіологічними клініками, які не призначені безпосередньо для перевезення хворих;

- інвалідних колясок, контактних лінз, електрокардіографів, апаратів для УЗД, магнітно-резонансних томографів, шприців, бормашин, штучних нирок, приладів та апаратури для анестезії та іншого.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук