ПОРТАЛ
28 листопада 2014, 12:26

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Яка відповідальність за роздрібну торгівлю тютюновими виробами за завищеними цінами

Яка відповідальність передбачена за здійснення роздрібної торгівлі тютюновими виробами за цінами, вищими від максимальних роздрібних цін на тютюнові вироби, встановлених виробниками або імпортерами таких тютюнових виробів, роз’яснюють у ГУ ДФС в Черкаській області.

Яка відповідальність за роздрібну торгівлю тютюновими виробами за завищеними цінами

До суб’єктів господарювання у разі здійснення роздрібної торгівлі тютюновими виробами за цінами, вищими від максимальних роздрібних цін на тютюнові вироби, встановлених виробниками або імпортерами таких тютюнових виробів, застосовуються фінансові санкції у вигляді штрафів в розмірі 100 % вартості наявних у суб’єкта господарювання тютюнових виробів, але не менше 10000 гривень.

ГУ ДФС області нагадує суб’єктам господарювання – для оформлення (отримання вперше, отримання дублікату, проставлення відмітки про внесення щоквартальних платежів) ліцензій на роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами слід звертатись безпосередньо до місцевих центрів обслуговування платників. При цьому слід пам’ятати: ліцензії видаються заявникові при пред’явленні ним документу, що посвідчує особу або уповноваженому представникові заявника за довіреністю.

Оригінал ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами (з проставленими відмітками про сплату чергового платежу) має знаходитися на видному місці торгівлі і бути доступним для огляду.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук