ПОРТАЛ
24 червня 2011, 16:21

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На Канівській ГЕС восени планують запустити нову гідротурбіну

На Канівській ГЕС восени планують запустити нову гідротурбіну

22 червня спеціалісти «Турбоатому» провели функціональні випробування робочого колеса гідротурбіни для Канівській ГЕС та перевірку роботи обладнання, - повідомляє підприємство. За результатами випробувань підписаний акт здачі-прийому, про те, що всі контрольовані параметри відповідають нормам. Далі обладнання пройде балансування, буде розібрано, упаковано та в липні відвантажено замовнику.

На Канівській ГЕС «Турбоатом» здійснює модернізацію горизонтальних капсульних гідротурбін з установкою нового робочого колеса з оновленою системою лопастей та спрямовуючого апарата, оснащеного лопатками з вдосконаленим профілем. Як зазначають представники «Турбоатому»», виробництво спрямовуючого апарата завершиться в липні. Пуск турбіни запланований на осінь поточного року.

Всього на цій станції підприємство модернізувало 10 агрегатів з 24-х. Як зазначають фахівці, після реконструкції потужність гідроагрегата зросте з 19,2 МВт до 23 МВт, ККД збільшиться на 4 %, а також підвищиться надійність та витривалість турбіни.

Фото з сайту ВАТ «Турбоатом»

За матеріалами:  www.turboatom.com.ua