ПОРТАЛ
24 грудня 2014, 15:48

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На «Азоті» провели показове навчання з ліквідації аварії

На Черкаському «Азоті», що входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), відбулися спеціальні масштабні навчання спрямовані на практичне відпрацювання дій щодо ліквідації можливих наслідків надзвичайної ситуації.

<b>На «Азоті» провели показове навчання з ліквідації аварії</b>

Спеціальні об’єктові навчання охопили не тільки служби ПАТ «АЗОТ». За сценарієм «аварія», яка трапилася в цеху А-5 з виробництва аміаку, загрожувала не лише працівникам товариства, але й мешканцям деяких районів Черкас. Колектив підприємства та всі служби спрацювали якісно та оперативно. У ліквідації масштабної імітованої «аварії» на хімічному підприємстві взяли участь підрозділи управління ДСНС України в Черкаській області та спеціалізовані служби цивільного захисту міста Черкаси. За перебігом подій на місці навчань спостерігав начальник цивільного захисту області, голова обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко, - інформують у прес-центрі ПАТ «Азот».

«Навчання такого масштабу проходять на підприємстві не вперше. Доцільність їхнього проведення очевидна, адже органи цивільного захисту «Азоту» й міста мають можливість відпрацювати свої навички та стратегію взаємодії. З кожним разом ми покращуємо свої показники, підвищуємо рівень безпеки виробництва, – коментує голова правління ПАТ «АЗОТ» Віталій Скляров.

За підсумками навчання сили цивільного захисту міста й області, а також підрозділи швидкого реагування та працівники підприємства вкотре продемонстрували свою готовність до дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій.