ПОРТАЛ
2 лютого 2015, 17:19

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Смілянський машинобудівний завод розробив проект мобільних міні-пекарень

ПАТ Сміламаш пропонує виготовлення мобільних польових пекарень, призначених для забезпечення хлібобулочними виробами військових частин та цивільного населення під час бойових дій та в умовах надзвичайних ситуацій.

Смілянський машинобудівний завод розробив проект мобільних міні-пекарень

Про це повідомила фінансовий директор ПАТ Смілянський машинобудівний завод Лінда Сибуль у ході робочого візиту на підприємство заступника голови Черкаської облдержадміністрації Віталія Коваля.

– Запропоноване технологічне обладнання для випічки хлібобулочних виробів було спеціально розроблене для військових частин і в подальшому модернізоване для потреб цивільного населення, – каже Лінда Сибуль. – Пекарня розміщується у вагончику-модулі й може транспортуватися до місця призначення автомобільними платформами, які є в розпорядженні військових підрозділів та МНС.

Вартість базового варіанту мобільної польової пекарні становить близько 500-600 тис. грн.

Під час розмови заступник голови Віталій Коваль та перший заступник голови обласної ради Наталія Кравцова сказали, що посприяють у вирішенні питання щодо фінансування такого проекту.

У січні підприємством було направлено листи до ДК «Укропоронпром» та Міністерство оборони України про включення до державного оборонного замовлення виробництво на ТОВ «Сміламаш» міні-пекарень для військових.