ПОРТАЛ
4 лютого 2015, 11:54

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Працівники Смілянського електромеханічного заводу виступають проти скорочень

Вже кілька тижнів працівники ПАТ «НВП «Смілянський електромеханічний завод» страйкують. Головна причина – затримка із виплатою заробітної плати, непрозорість в діях керівництва підприємства, а найбільше – загроза звільнення значної кількості робітників у вигляді скорочення та імовірна зупинка.

Працівники Смілянського електромеханічного заводу виступають проти скорочень

На вимоги страйкуючих власник підприємства поки що не вважав за необхідне реагувати, відкладаючи зустріч.

Щоб їх почули, представники колективу звернулися і до керівництва області. Для з’ясування ситуації на підприємство приїхали перший заступник голови обласної ради Наталія Кравцова і заступник голови облдержадміністрації Віталій Коваль, - інформують у прес-службі Черкаської обласної ради.

Вони зустрілися з представниками колективу і власника – виконавчим директором Олександром Чемерисом та в.о. голови правління Ігорем Усовичем.

У підсумку учасники зустрічі домовилися, що обласна влада виступить посередником у перемовинах сторонами, щоб знайти компроміс.

Дирекція, яка нині керує підприємством, запевнила, що нині напрацьовано ряд нових замовлень, зокрема, з Узбекистану, Грузії, Одеси, Львова, які дадуть змогу забезпечити людей роботою і перебороти труднощі.

Було повідомлено, що і керівництво області в свою чергу посприяє, щоб на підприємстві було розміщено окремі державні замовлення, а тому в цілому відпаде необхідність в скороченні працюючих.

Наступну зустріч заплановано провести за участі власника 11 лютого.