ПОРТАЛ
20 лютого 2015, 08:29

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаський автозавод планує виготовляти вантажівки для армії

Автомобільний завод корпорації "Богдан" у Черкасах має намір почати випуск повнопривідних вантажівок у рамках співпраці з Hyundai Motor Company.

<b>Черкаський автозавод планує виготовляти вантажівки для армії</b>

Про це повідомляє INSIDER з посиланням на прес-службу автомобільної корпорації "Богдан".

Виробничі потужності автомобільного заводу дозволять виготовляти до 300 авто на місяць.

"Враховуючи технічні характеристики автомобілів їх можливо буде використовувати як для цивільних потреб, так і для експлуатації військовими", – зазначається у повідомленні.

За інформацією начальника відділу в департаменті розробок і закупівель авто Міністерства оборони України Юрія Кулика, аналіз поточного стану забезпеченості армії автомобільною технікою демонструє, що авто в допомогу військовим "скоріш за все немає, ніж є".

"Фактично повністю відсутні автомобілі вантажопідйомністю від 1 до 5 тонн. Вивчаючи наявні моделі вантажівок українського виробництва нами були відібрані для випробувань автомобілі Hyundai. Ці автівки зарекомендували себе як надійна техніка з оптимальним співвідношенням ціна-якість", – цитує прес-служба "Богдану" представника Міноборони.

Серед переваг своєї техніки, в корпорації вказують наявність розгалуженої сервісної мережі, а також великого складу запасних частин, що дозволить значно скоротити витрати на обслуговування техніки.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук