ПОРТАЛ
21 червня 2011, 19:20

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаський ВАТ «Азот» може стати учасником міжнародної програми

Черкаський ВАТ «Азот» може стати учасником  міжнародної програми

Цілу низку заходів, починаючи від розробки та впровадження нових стандартів з питань охорони праці і навколишнього середовища до впровадження ресурсозберігаюих технологій на виробництві, включає у себе міжнародна програма «Responsible Care».

Очікується, що вже у червні поточного року Союз хіміків України, до складу якого входить і черкаський ВАТ «Азот», долучиться до світових лідерів та стане повноправним учасником програми, - інформує прес-служба підприємства.

Троє українських промислових підприємств, серед яких і Черкаський «Азот», цьогоріч взяли участь у щорічній Європейській конференції, що проходила в Брюсселі, на запрошення директора програми «Responsible Care» пана Б.Тіра. На конференції під назвою «Відповідальна турбота хімічної промисловості України» нашу державу також представляли ВАТ «Одеський припортовий завод» та ЗАТ «Сєверодонецьке об’єднання «Азот».

На престижному заході Черкаський ВАТ «Азот», " який є лідером українського ринку мінеральних добрив, презентував свої досягнення з впровадження сучасних методів управління промисловою безпекою, охороною праці та довкілля.

Підходи українських підприємств до вирішення складних питань охорони праці і довкілля виявилися вельми цікавими для керівництва ICCA та CEFIC, тому вони заявили про намір включити Союз хіміків України до участі у міжнародній програмі. Такий крок, на думку фахівців, стане потужним сигналом для інвесторів, готових вкладати кошти в Україну, адже дотримання світових стандартів високо цінують представники зарубіжних компаній.

Довідково:
Міжнародна програма «Responsible Care» була розроблена десять років тому групою світових лідерів та схвалена ООН. Її взяв на озброєння і Союз хіміків України, до складу якого з 2009 року входить і ВАТ «Азот». Український варіант програми здобув назву «Відповідальна турбота хімічної промисловості України». До виконання її заходів активно долучилось і Черкаське підприємство.