ПОРТАЛ
3 січня 2013, 16:16

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Топ-5: Бізнес-книги, що мають найбільший попит у Черкасах

<div class="dr_in_to_news"></div> Топ-5: Бізнес-книги, що мають найбільший попит у Черкасах

Поціновувачі ділової літератури в Черкасах надають перевагу книгам з особистісного розвитку. Саме такі видання увійшли до топ-5 книг, які найкраще продавалися в Черкаському будинку книги протягом 2012 року. Їхні автори переважно діляться власним досвідом успіхів і невдач у бізнесі та намагаються сформувати певну систему цінностей, яка стане в нагоді тим, хто має чи хоче відкрити власну справу. Ці видання не лише розвивають, але й дають змогу просто добре провести час за книгою. Портал «Діловий регіон» спільно з Черкаським будинком книги представляють 5 бізнес-видань, які мають найбільший попит у Черкасах.

Лідерство у п’ятірці найзатребуваніших видань уже другий рік поспіль тримає Стівен Кові із книгою «7 навичок високоефективних людей» – однією з кращих для особистісного розвитку. На другому місці рейтингу книга про те, як почати бізнес з нуля, – Гай Кавасакі, проаналізувавши досвід одинадцяти підприємців, створив свій «Стартап. 11 майстер-класів від екс-євангеліста Apple і найзухвалішого венчурного капіталіста Силіконової долини».

Бізнес-література останніх кількох років просто немислима без ікони ІТ-індустрії Стіва Джобса. Біографія цього одного з найцікавіших підприємців та винахідників планети у викладі Карен Блюменталь під назвою «Стів Джобс. Людина, яка думала інакше» посіла третє місце в нашому рейтингу.

Річард Бренсон із гумором та інтелектуальною чесністю розповідає про свою справу у книзі «Оголений бізнес», яка дає можливість дізнатися з перших рук про найголовніше – як досягти успіху. Це видання опинилося на четвертому місці.

А замикає почесну п’ятірку найбільш запитуваних книга Тома Пітерса «Ці важливі дрібниці», де автор розповідає про риси, які необхідні успішній діловій людині.


1 позиция

Стівен Кові
«7 навичок високоефективних людей. Потужні інструменти розвитку особистості»

Про що книга

По-перше, ця книга викладає системний підхід до визначення життєвих цілей, пріоритетів людини. Ці цілі у всіх різні, але книга допомагає зрозуміти себе і чітко сформулювати життєві цілі. По-друге, книга показує, як досягати цих цілей. І по-третє, книга дає змогу зрозуміти, як кожна людина може стати краще. Причому мова йде не про зміну іміджу, а про справжні зміни, самовдосконалення. Книга не дає простих рішень і не обіцяє миттєвих чудес. Будь-які позитивні зміни вимагають часу, роботи і завзятості. Але для людей, які прагнуть максимально реалізувати потенціал, закладений в них природою, ця книга - дорожня карта.

Книга входить в рейтинг ТОП 25 найбільш визначних книг із менеджменту за версією журналу Time.




2 позиция

Гай Кавасакі
Стартап. 11 майстер-класів від екс-євангеліста Apple і найзухвалішого венчурного капіталіста Кремнієвої долини

Про що книга

Гай Кавасакі, євангеліст Apple і гуру стартап-філософії, ділиться секретами перетворення ідеї в ефективну компанію. "Стартап" - це головна книга в кар'єрі того, хто хоче заснувати свій бізнес і швидко змусити його приносити прибуток.

Як створити інноваційний продукт? Як представити себе інвестору, найняти співробітників і створити свій бренд? Гай Кавасакі дасть відповіді на всі ці запитання в своїй книзі.

Ця книга для всіх, хто починає щось нове, бажаючи змінити світ.




3 позиция

Карен Блюменталь
Стів Джобс. Людина, яка думав інакше

Про що книга

Стів Джобс - засновник компаній Apple і Next, глава студії Pixar, творець першого домашнього комп'ютера і інтернет-планшета, а також легендарних MacBook, iPod і iPhone, людина, чиї революційні ідеї вплинули на розвиток анімації і змінили уявлення про те, яким може бути звичайний комп'ютер, плеєр або телефон. У своїй книзі дитяча письменниця і журналіст Карен Блюменталь розповідає про життя цієї дивовижної людини і його відкриттях, які змінили світ навколо нас.




4 позиция

Річард Бренсон
Оголений бізнес

Про що книга

Це перша книга Річарда Бренсона, повністю присвячена історії створення та особливостям ведення його бізнесу. "Замість того щоб просторікувати на цих сторінках про свій успіх, я просто написав всю правду про свої компанії", - пише сер Річард.

Крім відвертих історій про успіхи і провали групи компаній Virgin, ця книга безцінна завдяки порадами і цитатам із реального записника підприємця. Керуючись цим своєрідним зведенням правил, можна зробити успішним практично будь-який бізнес-проект.

Прорив у бізнесі може здійснити не кожен, автор цієї книги один з обраних - прочитайте уважніше главу "Інновації", і, можливо, ви теж станете одним з них.




5 позиция

Ці важливі дрібниці. 163 способи досягти досконалості

Про що книга

Про речі, які ми часто не помічаємо, але які в підсумку виявляються вирішальними. Автор стверджує: якщо ви хочете досягти досконалості, важливо абсолютно все - адже саме дрібниці, деталі, нюанси формують стосунки між людьми, спрямовують споживчий вибір і в результаті відокремлюють переможців від переможених.

Завдяки незвичайному оформленню, що включає безліч прийомів, у тому числі графічних, буквально чути живий голос Пітерса, який розмірковує, іронізує, вимагає, просить зрозуміти: в житті немає дрібниць.

Книга дає щонайпотужніший імпульс не тільки для аналізу багатьох "важливих дрібниць", але і в першу чергу до дії. Вона орієнтована на керівників і власників компаній, а також всіх, хто готовий завзято і самовіддано працювати, щоб досягти досконалості у своїй справі.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук