ПОРТАЛ
15 січня 2013, 11:36

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

опитування
Черкащани визначили головну ділову подію року

Відкриття заводу гарячого цинкування металоконструкцій «Метал Інвест» у Черкасах назвали головною подією 2012 року 16,5% користувачів порталу «Діловий регіон», які взяли участь в опитуванні «Яку серед подій ділового життя Черкащини Ви вважаєте головною в 2012 році?». На другому місці з невеликим відривом – відкриття фасувального заводу «Фес Укр» у Золотоноші. Цей варіант відповіді обрали майже 16% опитаних. Третьою за важливістю подією в діловому житті області стало, згідно з результатами опитування, відкриття науково-виробничого комплексу «Фрея» (Городищенський район) – за нього проголосували 15% респондентів.

Проведення форуму «Черкащина інвестиційна 2012» у Черкасах стало головною подією року для 14,4% опитаних. Для 12,6% визначитися з головною подією в області виявилося складно. Майже 8,4% респондентів віддали перевагу відкриттю нової виробничої лінії з розливу гранатового соку на заводі «Азері-Укр-Франс» (м. Золотоноша). Реконструкція «Асфальтобетонного заводу» в Черкасах стала головною подією року для 5,6% тих, хто взяв участь у голосуванні. 3,9% висловилися за відкриття ринку «Фермерський» у Черкасах як явище в діловому житті області. Для 2,8% важливим виявилося відкриття нового пункту прийому «Кононівського елеватора» (Лисянський район). Проведення в Черкасах Міжнародної конференції «Впровадження Угоди мерів як шлях до енергетичної безпеки України» та відкриття другої фази заводу «Разек» з виробництва касових боксів отримали по 2,5% голосів респондентів.

Опитування проводилося серед користувачів порталу «Діловий регіон» і не є репрезентативним. У ньому взяли участь 285 респондентів.