ПОРТАЛ
15 липня 2011, 18:32

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Канівський район: з аутсайдерів соціально-економічному рейтингу в лідери

Канівський район: з аутсайдерів соціально-економічному рейтингу в лідери

За результатами рейтингової оцінки соціально-економічного розвитку Канівський район, посідаючи 19 місце у 2010р., в поточному році зайняв 4 місце в Черкаській області. Про це, звітуючи на сесії районної ради перед депутатами та громадою району, повідомив голова Канівської райдержадміністрації Олексій Гика.

За словами очільника району, на 8% зросло виробництво промислової продукції. Лише за півроку підприємствами регіону вироблено майже 122 тонни продукції. Найбільше наростили обсяги виробництва КзПКБ ПрАТ "Миронівська птахофабрика" (на 8%) та Хмільнянська філія СТОВ ім.Шевченка (на 17%).

Темп приросту доходів до місцевих бюджетів за січень-червень минулого року становили 15%. Позитивні тенденції зберігаються і в поточному році, темпи приросту доходів досягли 53%. За 6 місяців 2011р. до місцевих бюджетів надійшло на 2 млн. грн. більше, ніж за відповідний період минулого року. На кінець 2011р. очікуються додаткові надходження у сумі близько 1,9 млн.грн.

За обсягами надходжень загального фонду місцевих бюджетів району у розрахунку на одного жителя Канівський район посів1 місце серед регіонів Черкащини, маючи показник 730,4 грн.