ПОРТАЛ
2 серпня 2011, 18:08

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Шполянщина суттєво покращила рейтингові показники

Шполянщина суттєво покращила рейтингові показники

За підсумками соціально-економічного розвитку районів та міст обласного значення у січні-червні 2011 року Шполянський район посідає 12 місце. Цей результат означає значне покращення у рейтингу обласних показників, оскільки за підсумками І кварталу 2011 року район знаходився на останньому місці.

За останні місяці спільна робота органів виконавчої влади та представників бізнесово-промислового кола району була спрямована на виправлення ситуації та показників, що тягнули донизу рейтинг району.

Так, за даний період по переважній більшості показників забезпечено позитивну динаміку. Три промислові підприємств району здійснюють випуск інноваційної продукції. В районі повністю відсутня заборгованість їх виплати заробітної плати. Середня заробітна плата одного штатного працівника становить 1692 грн. Нарощуються обсяги роздрібного товарообороту - 118,9% та наданих послуг населенню - 131,1%. Забезпечено на 218% приріст інвестицій основний капітал. На 120,1% збільшилися обсяги інвестицій в житлове будівництво.

Робота з глибокого аналізу кожного рейтингового показника в райдержадміністрації продовжується та перебуває на особливому контролі. Наразі опрацьовуються показники, які нижчі за середньообласні.

За матеріалами:  www.shpola.gov.ua

національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук