ПОРТАЛ
5 серпня 2011, 09:34

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Городищенський район – п’ятий у загальнообласному рейтингу соціально-економічних показників

Городищенський район – п’ятий у загальнообласному рейтингу соціально-економічних показників

Городищенський район у загальнообласному рейтингу соціально-економічних показників зайняв 5 загальне місце. Зважаючи на сільськогосподарське спрямування регіону, виробництво агропромислової продукції є пріоритетним у реальному секторі економіки Городищини. Про це поінформував голова Городищенської райдержадміністрації Віталій Горідько під час підсумкової наради з активом району.

У своєму виступі очільник району наголосив, що регуляторна діяльність райдержадміністрації спрямована на досягнення ефективності, стабільності та збалансованості нормативно-правової бази, яка регулює господарську діяльність в районі, забезпечення прозорості у діях влади та її відповідальності за результати прийнятих рішень.

За словами заступника голови РДА Сергія Ґави, сьогодні, як у цілому по державі, в районі економічне зростання може забезпечуватися лише за умови нарощування обсягів надходження інвестицій в економіку та їх ефективного освоєння підприємствами, установами, організаціями. Для Городищенського району основним джерелом надходження інвестицій є власні кошти.

За матеріалами Черкаської ОДА