ПОРТАЛ
30 травня 2014, 12:34

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаські міндоходівці відсудили у платників більше 280 млн.грн.

 Черкаські міндоходівці відсудили у платників більше 280 млн.грн.

За За 4 місяці ц.р. судові органи вирішили на користь органів доходів і зборів Черкаської області 274 справи на суму 280,7 мільйонів гривень. Наразі до бюджету надійшло 7,5 млн. гривень, - повідомляють в управлінні правової роботи ГУ Міндоходів у Черкаській області.

Зокрема, бюджет отримав 679,4 тис.грн. внаслідок стягнення в судовому порядку податкового боргу; 2,25 млн.грн. – внаслідок самостійної сплати платниками податкових зобов’язань після набрання законної сили рішеннями судів у справах за їхніми позовами про визнання нечинними податкових повідомлень-рішень або рішень про застосування штрафних (фінансових) санкцій; 4,6 млн.грн. від процедури банкрутства.

Як відмітила перший заступник начальника Головного управління Міндоходів у Черкаській області Тетяна Проценко, одним з досягнень в роботі юридичної служби Міндоходів є доведення правомірності позиції про безтоварний характер господарських операцій окремих платників у справах про скасування повідомлень-рішень і як наслідок руйнування міжрегіональних схем ухилення від оподаткування, а також сплата податків і зборів у порядку і розмірах, встановлених законом.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук