ПОРТАЛ
19 лютого 2015, 14:02

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Здорове дихання: як вибрати зволожувач повітря для дитячої кімнати?

Повітря в приміщенні, особливо в опалювальний період, дуже сухе. Його вологість становить 20%. Це негативно впливає на здоров’я дітей і дорослих: слизові оболонки пересушуються, затруднюється дихання, знижується імунітет, порушується сон. «Пересушене повітря, образно кажучи, «працює» за принципом губки, тобто вбирає в себе вологу з нашого організму - з волосся, шкіри, дихальних шляхів, а тому висушує слизові», – розповів порталу «Діловий регіон» директор компанії «Дакар Клімат» Костянтин Карчинський.

<div class="dr_in_to_news"></div> Здорове дихання: як вибрати зволожувач повітря для дитячої кімнати?

Зволожувачі повітря підтримують комфортний для дитини рівень вологості 40-60%, створюючи сприятливий мікроклімат в будинку. Це допомагає зберегти здоров’я усій сім’ї.

Як вибрати хороший зволожувач повітря для дитячої? Передусім, вибір повинен ґрунтуватися на індивідуальності конкретного випадку. «Якщо в кімнаті просто сухе повітря, то можна віддати перевагу звичайному зволожувачу. Якщо ж дитина має серйозні захворювання дихальної системи, то доцільно витратитися на мийку повітря або кліматичну систему», – говорить Костянтин Карчинський.

При виборі зволожувача потрібно врахувати:

- Обсяг кімнати і продуктивність приладу. Купувати краще той, який за одну годину «пропустить» його через себе мінімум 2 рази.

- Об'єм ємності для води. Для безперебійної роботи протягом всієї ночі, як правило, вистачає 4-5 літрів.

- Витрата води. Більшість моделей цієї техніки за добу випаровують 8-12 літрів води, чого вистачає для вирішення будь-яких завдань.

- Функції та автоматика. Функція автоматичної підтримки встановленого рівня вологості та таймера дозволяє не хвилюватися з приводу перезволоження.

- Рівень шуму. Зрозуміло, чим він нижчий, тим краще, тому певні марки мають режим «sleep».

- Змінні фільтри. Бажано відразу з'ясувати які з них від чого очищають, як часто їх треба міняти, і де їх можна купити.

Для дитини абсолютно не має значення який зволожувач ви придбаєте. Для її здоров'я матиме значення те, якою буде рівень вологості в середовищі, де він знаходиться.

Компанія «Дакар Клімат» пропонує широкий асортимент зволожувачів та очищувачів повітря на будь-який смак, заходьте на сайт та обирайте з легкістю.