ПОРТАЛ
18 березня 2015, 09:27

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У роботі черкаського казначейства виявили порушення

За результатами позапланового внутрішнього аудиту місцевого казначейства було встановлено факти не дотримання ним вимог нормативно-правових актів та Бюджетного кодексу України. А також – не забезпечення черговості платежів.

<b>У роботі черкаського казначейства виявили порушення</b>

Така перевірка здійснювалася на початку лютого Державною казначейською службою України. Про її результати повідомив секретар міської ради Олександр Радуцький, інформують у прес-службі мерії.

Так, згідно з висновками перевірки, наданих Олександром Радуцьким, упродовж досліджених операційних днів 2014-2015 років управлінням казначейства не забезпечено черговість оплати 335 платіжних доручень за незахищеними напрямами видатків на загальну суму 2 422,1 тисяч гривень. Разом із тим, 60 платіжних доручень на суму 1 184,6 тис. грн. прийняті до виконання при відсутності в обліку відповідних бюджетних зобов’язань.

Причиною незабезпечення черговості оплати платіжних доручень стало погодження та визначення пріоритетності проведення видатків, – заявив він. – Це як крапка отієї епопеї, яка тривала щонайменше впродовж трьох років, коли йшлося про дуже погане підкріплення в казначействі…., - зазначив посадовець.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук