ПОРТАЛ
19 березня 2015, 08:33

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На Черкащині зросла пропозиція земельних ділянок для оренди

За тиждень з 6 по 13 березня, відповідно до наказів головних управлінь Держземагентства в областях, до переліку земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності, права оренди на які можуть бути реалізовані на земельних торгах, включено ще 63 земельні ділянки.

<b>На Черкащині зросла пропозиція земельних ділянок для оренди </b>

Зокрема, до переліку додано 32 земельні ділянки площею 574,62 га у Черкаській області. Також 12 ділянок – у Львівській, 6 – у Дніпропетровській, 5 – в Одеській, по 3– у Рівненській та Херсонській і 2 – у Запорізькій областях.

Про це повідомили у прес-службі Держземагентства України.

З повним переліком у розрізі областей та зазначенням місця розташування земельної ділянки, її площі, кадастрового номера і цільового призначення, а також з узагальненою інформацією можна ознайомитися у розділі сайту Держземагентства “Земельні торги” – “Перелік земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності, права на які плануються продавати на земельних торгах”.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук