ПОРТАЛ
26 липня 2015, 11:49

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На Черкащині обговорили перспективи співпраці з французькими компаніями

Перспективи економічного розвитку Черкаської області, а також можливість франко-українського співробітництва у галузі енергоефективості розглянули представники Посольства Франції та інвестори на зустрічі з керівництвом області.

На Черкащині обговорили перспективи співпраці з французькими компаніями

Зустріч із заступником керівника економічного відділу Посольства Франції в Україні Фредеріком Фату та представниками французьких компаній, таких як «BETEN International», «Veolia» та ін., відбулася в рамках продовження ініціатив, напрацьованих у ході візиту до Черкас в листопаді 2014 року пана Алена Ремі, Надзвичайного і Повноважного Посла Французької Республіки в Україні.

«Ми дуже зацікавлені у продовженні нашої співпраці і в успішному функціонуванні підприємств із французьким капіталом у регіоні. Готові надавати всю необхідну допомогу на місцевому та обласному рівнях, – підкреслив заступник голови ОДА Юрій Сас. – Хочу запевнити Вас, що обласна влада докладе всіх зусиль, щоб забезпечити успішну роботу Ваших підприємств в рамках законодавчих норм України та міжнародних угод. Ми сподіваємося, ця співпраця буде взаємовигідною і перспективною».

За результати зустрічі, було досягнуто домовленості, що Посольство Франції сприятиме залученню технічної допомоги та інжинірингових послуг для модернізації об’єктів інфраструктури в регіоні, - повідомили у Черкаській ОДА.