ПОРТАЛ
19 серпня 2015, 14:02

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Смілянська кондитерська фабрика «Меркурій» провела День відкритих дверей (фото)

18 серпня безробітні Смілянщини знайомилися із роботою «солодкого виробництва».

Смілянська кондитерська фабрика «Меркурій» провела День відкритих дверей (фото)

Гостей ознайомили з історією та діяльністю підприємства, розповіли про перспективи розвитку та створення нових робочих місць, оплату та умови праці. Працівники підприємства також відповіли на численні питання безробітних, які цікавилися вимогами до претендентів на вільні робочі місця.

У свою чергу працівники центру зайнятості надали інформацію про можливість здобуття професії та підвищення кваліфікації у навчальних закладах та ЦПТО ДСЗ за професіями, які користуються попитом на даному підприємстві, - інформують у Черкаському ОЦЗ.

В планах керівництва підприємства подальше розширення та вдосконалення виробництва, а отже це дає нові можливості для працевлаштування.

За словами директора Черкаського обласного центру зайнятості Григорія Дендемарченка, зусилля усіх працівників колективу обласної служби зайнятості спрямовані на забезпечення зайнятості населення та вирішення кадрових потреб роботодавців Черкащини. Саме з цією метою організовуються такі заходи, як сьогоднішня презентація роботодавця.

Довідково:

Підприємство «Меркурій» розпочало свою діяльність у березні 1998 року. Працює кондитерська фабрика у сфері виробництва харчових продуктів, какао, шоколаду, цукристих кондитерських виробів. Очолює підприємство Євген Таран.