ПОРТАЛ
6 березня 2012, 11:59

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Розпочалась модернізація водопровідних та каналізаційних насосних станцій Черкас

Розпочалась модернізація водопровідних та каналізаційних насосних станцій Черкас

Днями відбулась нарада під керівництвом першого заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Олександра Аліпова, який координує реалізацію проекту "Розвиток міської інфраструктури", що фінансується Світовим банком, з керівниками Водоканалів. На даній нараді визначались рівень та хід виконання містами-учасниками покладених завдань.

Інвестиційний проект "Модернізація водопровідних та каналізаційних насосних станцій КП "Черкасиводоканал" впроваджується за двома напрямками. Першим передбачено модернізацію водопровідних насосних станцій I, II та III підйомів. По другому напрямку буде замінено насосне обладнання на двох головних та семи районних каналізаційних насосних станціях.

На сьогодні, по модернізації водопровідних насосних станцій контракт вступив в силу. Підрядник розпочинає замовлення та постачання обладнання.

Що стосується модернізації каналізаційних насосних станцій, то підрядник продовжує поставку обладнання та розпочинає виконання демонтажних та монтажних робіт, повідомляють у прес-службі КП «Черкасиводоканал».

За матеріалами:  www.vodokanal.ck.ua