ПОРТАЛ
28 березня 2012, 11:43

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаси підписали угоду про співпрацю з грузинським містом-побратимом Руставі

Черкаси підписали угоду про співпрацю з грузинським містом-побратимом  Руставі

Цей документ передбачає можливість обмінюватися досвідом у науково-технічній, культурній, соціальній, економічній сферах.

— Сьогодні ми підписали угоду про співпрацю в різних сферах, в майбутньому плануємо реалізувати спільні проекти, які сприятимуть економічному розвитку наших міст, – повідомив мер міста Руставі Закарія Дарчиашвілі.

Він відмітив, що черкаська делегація відвідала грузинське місто вдруге. Це доводить, що черкасці мають особливий інтерес до їхньої країни і реформ та велике бажання ці ініціативи реалізувати в Черкасах.

— Ми дуже зацікавлені в Грузії і тих реформах, що проводяться в місті, особливо в реформі державних і муніципальних послуг. Зміни у цій сфері необхідні Україні. Тому ми тут, щоб перейняти досвід і втілити його у життя в Черкасах, — заявив під час зустрічі Сергій Одарич.

Нагадаємо, делегація із Черкас на чолі із міським головою Сергієм Одаричем перебуває із триденним візитом у Грузії на запрошення Міжнародного республіканського інституту. У Грузії вивчають досвід цієї країни у проведенні і втіленні у життя реформ, зокрема досвід у сферах архітектури, будівництва, надання адміністративних послуг громаді, діяльності прозорого офісу тощо.

За матеріалами:  www.rada.cherkasy.ua