ПОРТАЛ
4 квітня 2012, 18:21

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У Черкасах відкривають фермерський ринок

У Черкасах відкривають фермерський ринок

Оптово-роздрібний ринок сільськогосподарської продукції "Фермерський", що будується за ініціативи губернатора у Черкасах, відчинить свої двері вже 6 квітня.

Як розповіла директор ПП "Ринкові технології" Лілія Новікова, на ринку зможуть торгувати фермери з усієї області. Ринок розташований у промисловій зоні міста, біля основної шосейної траси Черкаси–Сміла–Умань, тому до нього зручно добиратися.

На ринку розташовані торговельна зала на 189 торгових місць, павільйони, криті платформи для торгівлі з авто, торгові місця для вантажних автомобілів, автостоянки, обслуговуючі приміщення.

На території відкритого ринку, у критому ринку і павільйонах, де буде реалізовуватися продукція рослинного й тваринного походження, будуть обладнані спеціальні зони з продажу окремих видів продукції: овочів і фруктів, м’яса, яєць, молочних продуктів, риби, меду, олії тощо.

Для проведення ветеринарно-санітарної експертизи продуктів тваринного та рослинного походження на ринку працює Державна лабораторія ветеринарно-санітарної експертизи.

Щоб потрапити на територію ринку на автомобілі, платитимуть не лише реалізатори, а й покупці. В’їзд на легковому автомобілі на територію ринку коштуватиме 5 грн, на автомобілі вантажоприйомністю від 3,5 до 10 т – 10 грн, від 10 т – 20 грн.

Офіційне відкриття ринку відбудеться 6 квітня о 10.00 за адресою: м. Черкаси, вул. Смілянська, 144.

За матеріалами:  www.pres-centr.ck.ua