ПОРТАЛ
22 липня 2011, 16:39

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Сільський зелений туризм розвивають і на Черкащині

Сільський зелений туризм розвивають і на Черкащині

До мережі кращих об’єктів зеленого туризму "Українська гостинна садиба" входить і 6 садиб, які представляють Черкащину. Спілкою сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні до загальнодержавного каталогу включено Гостинну садибу Анни Фабріччі (с. Полянецьке, Уманського району), садибу «Лісова Легенда» (с. Сунки, Смілянський район), садибу "Холодноярський зорепад" (с. Залевки, Смілянський район), садиби "Кобзарева колиска" та "Тарасові шляхи" (с.Моринці, Звенигородський район), садибу «Зелена долина» (с. Велика Яблунівка, Смілянський район).

Сільський зелений туризм спрямований на організацію відпочинку у сільській місцевості. З кожним роком він набуває поширення і серед сільського населення, яке надає послуги прийому гостей, і серед міських жителів, які залюбки користуються такою гостинністю.

Метою діяльності спілки є популяризація відпочинку в українському селі, сприяння розвитку сільської інфраструктури та самозайнятості сільського населення, збереження культурної спадщини та навколишнього середовища.

За матеріалами:  www.greentour.com.ua