ПОРТАЛ
18 жовтня 2012, 14:36

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

ТМ «Хлібний Дар»відзначила своє 10-річчя

ТМ «Хлібний Дар»відзначила своє 10-річчя

Лідер світового ринку і найпопулярніша горілка в Україні відзначає свій перший ювілей.

Протягом десятиліття компанія сміливо розвивала продукт, орієнтуючись на уподобання споживачів, які традиційно віддають перевагу справжнім класичним хлібним смакам. У цьому і криється головний секрет успіху популярності бренду. Сьогодні «Хлібний Дар» - один з найтитулованіших алкогольних брендів, популярність якого не обмежується Україною.

«Сьогодні «Хлібний Дар» займає почесний третій рядок світового рейтингу за обсягом реалізації, згідно з даними журналу Drinks International. Хочу зазначити, що такі результати - не випадковість, а величезна праця великої команди професіоналів. Нам дуже приємно, що ці зусилля гідно відзначені в світі і «Хлібний Дар» з гордістю представляє нашу країну на міжнародній арені», - підкреслює генеральний директор ТОВ «НВК» Микола Бабич.

У 2002 році була випущена перша пляшка натуральної зернової горілки «Хлібний Дар». Створити продукт допомогла сама природа - фахівці заводу на основі натуральних компонентів та унікальної води розробили рецепти ТМ «Хлібний Дар». З тих пір «Національна Горілчана Компанія», виробник бренду, залишається вірною своїм основним принципам: висока якість, виключно натуральні інгредієнти та інноваційність.

В арсеналі нагород «Хлібного Дару» дипломи престижних вітчизняних та зарубіжних дегустаційних фестивалів та конкурсів. Так, під час Третього Міжнародного професійного дегустаційного конкурсу напоїв "Best Drink 2012" саме цей бренд посів 1 місце в номінації "Краща екологічно чиста горілка". В 2011 році на цьому ж конкурсі «Хлібний Дар» став переможцем в номінації "Краща горілка року".

В 2009 та 2001 роках - володар Золотого призу Європи «За технологію та якість», та «Міжнародна зірка за лідерство у якості»..Має престижні нагороди цілого ряду галузевих фестивалів - «World Food Ukraine», «United Vodka», Професійного дегустаційного конкурсу «Алкософт», Міжнародного дегустаційного конкурсу в рамках «Продекспо». Неодноразово визнавався кращим вітчизняним товаром року.

Виробник ТМ «Хлібний Дар» - «Національна горілчана компанія» - перший унікальний Центр розробок в алкогольній індустрії, який діє на базі двох Інститутів горілки. До 10-річчя ТМ «Хлібний Дар» на заводі створена ювілейна, 10-а унікальна рецептура улюбленого українцями напою, яка сьогодні вже інтелектуально захищена патентом.

Головний технолог «НВК» Надія Свиридова відзначає: «Ми не зупиняємося на розроблених видах ТМ «Хлібний Дар», які вже завоювали популярність. Експериментальне виробництво компанії невпинно працює. Спеціально для цього на підприємстві створено два незалежних Інститути горілки, перед якими стоїть нелегке завдання: кожен з брендів підприємства повинен зберігати високу якість, виготовлятися з урахуванням усіх світових досягнень алкогольної індустрії і при цьому мати свою смакову індивідуальність. Фахівці Інститутів продовжують шукати цікаві рецептурні підходи та поєднання, щоб і в майбутньому радувати прихильників високої якості оригінальними новинками».