ПОРТАЛ
24 жовтня 2012, 18:51

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Чотири представники Черкащини стали лауреатами конкурсу «100 кращих товарів України»

<div class="dr_in_to_news"></div>Чотири представники Черкащини стали лауреатами конкурсу «100 кращих товарів України»

Сьогодні відбулося нагородження лауреатів Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) – «100 кращих товарів України». Дипломи лауреатів отримали ТОВ «Ергопак» (м. Канів), ФОП Мартинова (м. Черкаси), Перша міська гімназія Черкаської міської ради та Національний історико-культурний заповідник «Чигирин».

Канівський «Ергопак» взяв участь у конкурсі із набором пластикового посуду для 6 персон ТМ «Домі». Начальник відділу тред-маркетингу компанії Альберт Пантелеймонов відзначив, що «Ергопак» уперше бере участь у конкурсі і презентує продукцію, яка виготовлена за вимогами системи якості ІSО: «Всі товари нашого виробництва перевіряються багаторазово, відповідно, ми можемо гарантувати стабільну якість нашої продукції».

Майстриня Ольга Мартинова представила вишитий рушник. У номінації «Роботи і послуги» лауреатами стали Перша міська гімназія Черкаської міської ради Черкаської області з освітніми послугами та Національний історико-культурний заповідник «Чигирин» з екскурсійними послугами.