ПОРТАЛ
16 січня 2013, 10:46

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Золотоніські аграрії минулого року отримали державних дотацій на суму понад 1,2 млн. грн.

  Золотоніські аграрії минулого року отримали державних дотацій на суму понад 1,2 млн. грн.

Минулого року сільськогосподарські підприємства Золотоніського району працювали за програмами Державної бюджетної дотації в галузі тваринництва . Так, за приріст поголів’я ВРХ було виплачено 400 тис. грн.

Масштабну роботу проведено щодо виконання Програми Державної підтримки галузі тваринництва, яка передбачала виплату населенню коштів за утримання молодняку ВРХ та часткову компенсацію вартості доїльних апаратів вітчизняного виробництва. Завдяки тісній співпраці управління агропромислового розвитку Золотоніської райдержадміністрації та сільських рад, правом на отримання дотації скористалось 910 жителів району. Нараховано майже 571 тис. грн., фактично виплачено 301 тис. грн., - інформують у Золотоніській РДА.

Часткову компенсацію вартості робіт, пов’язаних із закладкою та доглядом за молодими садами, виплачено в сумі 560 тис. грн. На часткову компенсацію вартості електроенергії, використаної на зрошення, нараховано майже 96 тис. грн.

Загалом, у 2012 році сільськогосподарські підприємства та господарства отримали дотації з Державного бюджету на суму 1 млн. 261 тис. грн.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук